Bakom kameran

Personen bakom kameran och den med alla galna idéer och som brinner för just foto är ingen mindre än en 40 årig dalkulla från Rättvik.

Jag har alltid fotograferat och gick fotografisk inriktning på gymnasiet för att senare i livet ta upp min utbildning igen och det visa sig vara det bästa som hänt, alla bitar föll på plats.


För mig finns inget annat, detta är det jag lämnar efter mig, både mina egna och andras minnen på bild. Min fotokonst.

Jag strävar alltid efter att skapa magi och har den senaste tiden även blivit meriterad på stora fototävlingar där andra fantastiskt framgångsrika fotografer som jag ser upp till dömt mina bilder. En ära för mig och något jag växer mycket av.


Men inget är möjligt utan min egna fantastiska familj som består av maken Anders och våra barn Elton, Edvin och Amy och en flock hundar:)


Jag är en perfektionist ut i fingertopparna och är inte du nöjd så är inte jag nöjd!

Jag brinner för att fotografera både djur och människor och framför allt oss kvinnor. Det är så fint att se hur någons självkänsla växer framför kameran på bara någon sekund. Med min hjälp så lovar jag att du får en fantastisk upplevelse och minnen för livet. Detta är ju mitt kall, att få arbeta med att skapa fotokonst och ge bra service.


Hoppas vi ses!

Jessica Olsén Eriksson fotograf ByJolsen
TIDIGARE KUNDER
Jessica ger en fantastisk upplevelse. Man känner sig trygg & väl omhändertagen, som en prinsessa för dagen. Har aldrig blivit fotad professionellt tidigare & är inte helt bekväm framför kameran, men kände mig fantastisk med min stora gravidmage i vädret. Tack för ett häftigt minne jag alltid kommer bära med mig <3
— Emli
Kan verkligen varmt rekommendera Jessica som fotograf. Jag som trodde det skulle kännas obekvämt & jobbigt att bli fotad men det var tvärtom. Med Jessicas positiva energi och närvarande gjorde mig avslappnad & allt släppte från att ha dåligt självförtroende till att känna mig vacker på alla bilder. Tusen tack Jessica!
— Madeleine
Allting kändes lugnt, metodiskt och väldigt professionellt. Vi kände oss väldigt bekväma med att bli fotograferade av Jessica och när bilderna blev klara förstod vi att hon är en riktig talang!
— Sara & Alex